Office software

X-PAD Office Fusion
Een nieuw concept van software voor het verwerken van alle soorten geospatiale gegevens met echte integratie van verschillende informatie. Ervaar eenvoudig importeren van gegevens, berekeningen, aanpassingen, scanregistratie en beheer van clouds, punten, metingen, oppervlakken en afbeeldingen, topografische hulpprogramma’s en tekenfuncties in één applicatie.

Bekijk de brochure (Eng.)

 

MicroSurvey CAD
MicroSurvey CAD is een compleet landmeetkundig ontwerp- en verwerkingsprogramma voor landmeters, aannemers en ingenieursbureaus. Dit programmma is compatibel met alle gerenommeerde inwinningsapparatuur en is één op één uitwisselbaar met AutoCAD. Er zijn geen plug-ins of extra modules nodig. Met MicroSurvey CAD kunt u uitstekend karteren, DTM’s verwerken, profielen verwerken, maatvoering voorbereiden en meetdata beheren. In de ultimate versie is het zelfs mogelijk om puntenwolken  uit scans te verwerken tot CAD tekeningen.

Wanneer uw kantoor al beschikt over AutoCAD, Civil 3D of AutoCAD Map 3D maar wel graag gebruik zou willen maken van Microsurvey’s landmeetkundige en ontwerp functionaliteit dan kunt u kiezen voor MicroSurvey InCAD. Hiermee haalt u alle functionaliteit van MicroSurvey CAD binnen in uw eigen vertrouwde softwarepakket. Omdat niet iedereen een volledig uitgerust pakket nodig heeft, bieden wij vier verschillende versies aan. Oplopend in functionaliteit zijn dit de Basic-,  Standard-, Premium- en de Ultimate versie.