Veld software

GeoMax X-PAD Survey
GeoMax X-Pad presenteert een nieuwe manier van werken, gebaseerd op het meest technologisch geavanceerde platform voor mobiele apparaten, nl. Android. Door deze ontwikkeling kan u een breed scala van gebruiksvriendelijke functies integreren in uw topografisch software pakket.

Geen kleine tekens meer, gekleurde en nauwelijks zichtbare pictogrammen, knoppen die u in zeer kleine ruimtes raken en kleine toetsenborden. Met X-PAD kunt u alles doen met één enkele aanraking van uw vinger. Goed uitlezen is gegarandeerd vanwege grote karakters en pictogrammen met een hoog contrast. Zo eenvoudig te gebruiken dat u denkt dat u uw favoriete smartphone gebruikt.

Bekijk de brochure (Eng.)

 

X-PAD Construction
X-PAD Construction is de ideale oplossing voor het meten van apparatuur in alle bouwactiviteiten op een efficiënte en productieve manier. X-PAD Construction, gecombineerd met total station of GPS, stelt u in staat om de meting, uitzet en controle uit te voeren met eenvoudige en functionele procedures. Met X-PAD kunnen bouwbedrijven alle meetsituaties autonoom en onafhankelijk op locatie oplossen, waardoor de productiviteit verbetert en de kosten worden verlaagd. Om X-PAD Construction te gebruiken, hoeft u geen landmeter te zijn;alle procedures worden begeleid en kunnen worden gebruikt door degenen die in het veld beginnen.

Bekijk de brochure (Eng.)

 

GeoMax FieldGenius
GeoMax FieldGenius levert krachtige gegevensverzamelsoftware voor al uw dagelijkse landmeetkundige taken in het veld.  FieldGenius verhoogt de efficiëntie in uw dagelijkse workflow – het is de keuze voor organisaties die productiviteit waarderen. FieldGenius is volledig uitgerust met vier geïntegreerde modules en bestrijkt het volledige bereik van handmatige total stations tot robotica tot GNSS.

Bekijk de brochure (Eng.)